A pod koniec tygodnia... trochę się pochwalimy ?
A pod koniec tygodnia... trochę się pochwalimy ? Wczoraj podczas Finał Konkursu Podlaska Marka. Gala LIVE! nagrodę główną w kategorii "Produkt spożywczy" otrzymała Krynka, czyli jeden z naszych wieloletnich klientów ? Serdecznie gratulujemy i jednocześnie.. jesteśmy dumni! Z Krynką współpracujemy już wiele lat i przez ten czas, konsekwetnie realizując swoją strategię wdrożyliśmy wiele pomysłów oraz zmian, m.in.: nowe logo oraz etykiety, wspieraliśmy lokalne inicjatywy, takie jak MotoSerce, Juwenalia, Fiesta Balonowa, zawody motocrossowe Enduro, a także konfenerncje, takie jak Eko Forum i kilkadziesiąt mniejszych - niekomercyjnych :) Gratulujemy raz jeszcze!
2020-09-11, 17:06
A pod koniec tygodnia... trochę się pochwalimy ?

Serdecznie gratulujemy i jednocześnie.. jesteśmy dumni!

Gratulujemy raz jeszcze!