Kolejna zdobycz w Opublikowanych? Małgorzata ?
Kolejna zdobycz w Opublikowanych? Małgorzata ? Gosia zamiast korzystać z uroków studenckich wakacji postanowiła ich końcówkę spędzić na stażu w naszej agencji. Czy ktoś ją zmuszał? Nie, my potrzebowaliśmy rąk do pomocy, a Gosia chciała rozwijać własne pasje: fotografię i media społecznościowe. I tak dobrze sobie z tym radziła, że została z nami na dłużej! ? Na co dzień właścicielka dwóch yorków z zamiłowaniem do wieczornych przejażdżek rowerowych i natury. Choć wygląda niepozornie, to wielka fanka seriali kryminalnych, która dla marzeń o byciu policjantką - rzuciła wszystko i została studentką Zarządzania :D
2020-09-25, 09:00
Kolejna zdobycz w Opublikowanych? Małgorzata ?