Wiele branż - wiele możliwości ?
Wiele branż - wiele możliwości ? Miło nam poinformować iż do grona naszych klientów dołączyli: PHU Kameleon Transport Aut Import USA - firma importująca auta, motocykle i jachty z USA i Kanady. Polski Związek Pracodawców Przemysłu Zbożowo - Młynarskiego - organizacja skupiająca firmy młynarskie oraz reprezentująca branżę młynarską w Polsce wobec władz krajowych i unijnych. Podłogi BENTO - salon sprzedaży i montażu podłóg. Iguane Galeria Wnętrz - salon z niezwykłymi kolekcjami polskich mebli. A także Takie Zdrowe - firma zaopatrująca sklepy w półki ze zdrową żywnością oraz Bee Harmony - producent wysokiej jakości miodów. Działania prowadzone będą w zakresie komunikacji social media, reklam sponsorowanych oraz public i media relations ?
2020-11-13, 12:00
Wiele branż - wiele możliwości ?
Miło nam poinformować iż do grona naszych klientów dołączyli:

Podłogi BENTO - salon sprzedaży i montażu podłóg.
Iguane Galeria Wnętrz - salon z niezwykłymi kolekcjami polskich mebli.