LodyBonano dla prymusów i nie tylko. Informacja prasowa
Upragnione i wyczekane wakacje zbliżają się wielkimi krokami. Dosłownie już za chwilę uczniowie odbiorą swoje świadectwa i udadzą się na zasłużony wypoczynek. Wszystkim, którzy w roku szkolnym nie próżnowali, marka LodyBonano przygotowała nie lada niespodziankę.
2017-06-20, 01:15

23 czerwca we wszystkich polskich szkołach rozbrzmi po raz ostatni przed wakacjami dzwonek a uczniowie opuszczą szkolne mury rozpoczynając tym samym ponad dwumiesięczną labę.

- W tym dniu chcemy docenić sukcesy szkolne naszej uczącej się klienteli, dlatego najlepsi mogą liczyć na słodkie niespodzianki – mówi Sylwia Korpacz, manager do spraw wizerunku i marketingu firmy LodyBonano.

Każde dziecko, które tuż po zakończeniu roku szkolnego odwiedzi jedną z wielu lodziarni i pokaże świadectwo z  czerwonym paskiem, otrzyma miłą nagrodę. Wzorowi uczniowie będą mogli wybrać jeden z deserów. Może to być mały Americanos, Kajtuś, Disney lub Rurka Niekapka.

- Jest jeszcze trochę czasu, więc jeśli to możliwe,  może warto poprawić oceny i podciągnąć ich średnią. Czerwony pasek będzie gwarancją otrzymania w prezencie lodów o niepowtarzalnym smaku – zachęca przedstawicielka marki.

Tak się szczęśliwie składa, że 23 czerwca przypada również piękne święto - Dzień Ojca. - Każda okazja jest dobra, aby wybrać się wspólnie na lody. Lodziarnie LodyBonano w całej Polsce czekają na rodziców i ich dzieci z wzorowymi świadectwami. Serdecznie zapraszamy na słodkie rozpoczęcie wakacji – mówi Sylwia Korpacz.