Żniwa ze Sklepem Metal-Fach
Sokólskie przedsiębiorstwo Metal-Fach, jeden z największych w województwie podlaskim producentów maszyn rolniczych, prowadzi również własny sklep. Oferta Sklepu Metal-Fach to nie tylko sprzedaż części, które wymagają naprawy lub wymiany, ale również gwarancja ich dostawy bezpośrednio na miejsce awarii.
2017-08-11, 11:46

Żniwa to najważniejszy okres w polskich gospodarstwach, zbiór plonów to ukoronowanie ciężkiej, wielomiesięcznej pracy rolników. Zanim ich maszyny wyjadą na pola powinny zostać dokładnie sprawdzone i poddane przeglądom technicznym. To jednak nie wyeliminuje wielu niespodziewanych i niezaplanowanych usterek. W związku z tym sokólski Metal-Fach wychodzi naprzeciw oczekiwaniom swoich klientów i w najgorętszym czasie żniw fachowcy są dostępni przez całą dobę.

- W czasie, kiedy na polach trwają najważniejsze i najcięższe prace, nasz sklep wprowadza tak zwanydyżur żniwny. Sklep czynny jest od poniedziałku do piątku w godzinach 7:0018:00, w soboty natomiast 7:0013:00. W pozostałych godzinach dostępny jest całodobowy telefon. Jest też możliwość otworzenia sklepu na potrzeby klienta, a nawet dowiezienie części na miejsce pracymówi Paula Kucharewicz, właścicielka Sklepu Metal-Fach.

W każdej chwili części zamienne można zamówić pod numerem telefonu  +48 533 111 477. Fachowcy ze Sklepu Metal-Fach odbierają go przez 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu. Jest też możliwość składania zamówień online w sklepie internetowym – https://www.sklepmetalfach.com.pl.

-  W swojej ofercie mamy części zamienne do wielu modeli kombajnów, ciągników i innych maszyn rolniczych. Wystarczy zadzwonić, a nasi fachowcy dowiozą, co niezbędne we wskazane miejsce. Dzięki temu rolnik nie traci zbyt wiele cennego czasu i dalej może kontynuować żniwadodaje Piotr Zieziula, kierownik Sklepu Metal-Fach.

Na okres żniw Sklep Metal-Fach przygotował wiele promocji i wyprzedaży, o których na bieżąco można dowiedzieć się z fanpage’a Sklepu Metal-Fach. Cała oferta dostępna jest w sklepie stacjonarnymul. Kresowa 62 w Sokółce oraz w sklepie internetowym https://www.sklepmetalfach.com.pl