Bielizna do sylwestrowej kreacji. Jak ją wybrać by czuć się komfortowo i sexy?
Której z was nie zależy na szczęściu, pomyślności i miłości w nadchodzącym Nowym Roku? Jeden z przesądów głosi, że aby mieć to wszystko, a dodatkowo powodzenie u płci przeciwnej, na tę jedyną noc w roku należy złożyć absolutnie wyjątkową bieliznę.
2017-12-21, 21:46

Podczas sylwestrowo – karnawałowych szaleństw panie z jednej strony stawiają na funkcjonalność i wygodę, a z drugiej chciałyby by bielizna była odważna, błyszcząca i z pazurem.

- Oczywiście, że podstawą dobrej zabawy jest komfort. Żadna kobieta w zbyt ciasnym biustonoszu nie będzie się czuła dobrze i na pewno nie przetańczy całej nocy. Tak więc bielizna na wielkie wyjście musi być funkcjonalna i odpowiednio dobrana. Ramiączka nie powinny wystawać spod kreacji, a całość nie może odznaczać się pod ubraniem – doradza Edyta Skutnicka, projektantka bielizny i właścicielka firmy Axami. - Jednak Sylwester to okazja szczególna i warto podkreślić to również przy wyborze bielizny. Może przecież być ona uszyta z błyszczącego materiału oraz zaskakiwać dodatkami.

Nadchodzący karnawał to doskonały moment by wybrać bieliznę z kolekcji Sexy Line, która jest w ofercie marki Axami.

- Wiele modeli biustonoszy z tej linii kusi swoją delikatnością i uwodzi smakiem tajemnicy. Przejrzyste koronki oczarują i przemówią do wyobraźni niejednego mężczyzny. Ozdobione są kobiecymi detalami i najpiękniej wyglądają w komplecie z pasem do pończoch i stringami – mówi Edyta Skutnicka.

Kolekcja Sexy Line dedykowana jest kobietom nowoczesnym, energicznym, które cenią sobie niezależność i jednocześnie chcą oczarować swego mężczyznę.

- Proponujemy bieliznę z ciekawymi rozwiązaniami na dekolcie, plecach oraz z przezroczystymi lub zdobionymi ramiączkami. Również kolor jest bardzo ważny. W tym sezonie królują połączenia srebra z czernią, seksowna jak zawsze czerwień oraz imitacje złota – mówi właścicielka Axami.