Koniec roku to czas podsumowań i takich tam... W związku z tym pozwólcie, że się odrobinę pochwalimy ;) W ciągu minionych dwóch lat PublicumPR urosło DWUKROTNIE! Dwukrotnie wzrosły przychody. Dwukrotnie rozwinął się zespół. Dwukrotnie zwiększyła się liczba informacji prasowych, które przygotowujemy. Dwukrotnie zwiększyła się liczba firm, z którymi mamy przyjemność pracować. W 2017 roku nawiązaliśmy współpracę m.in. z: - Axami - Arino House - Armedis - Biel-Mlek - Enea Ciepło - Boutique Moda&Szyk - Makarun Spaghetti & Salad - Mrs Sporty - Restauracja Sixty Six - Bunasta - Pizzeria La Torre Ursynów - Kwiaciarnia w Pudełku - Kwiaciarnia Beata oraz El Decor - Ideal Group (Ideal Bistro, Ideal Cafe, Ideal Water, Zdrowe Kieszonkowe) - FiFiFo Dziękujemy za zaufanie, którym nas obdarzacie i możliwość współpracy. Zrobimy wszystko, aby w przyszłym roku obsługiwać Was jeszcze sprawniej i efektywniej! Udanego i pełnego pozytywnych wyzwań Nowego Roku!
2017-12-29, 09:32

W 2017 roku nawiązaliśmy współpracę m.in. z:

- Axami
- Arino House
- Armedis
- Biel-Mlek
- Enea Ciepło
- Boutique Moda&Szyk
- Makarun Spaghetti & Salad
- Mrs Sporty
- Restauracja Sixty Six
- Bunasta