Bielizna – walentynkowy prezent dla dwojga
Niebawem Walentynki. Zarówno panowie jak i panie zastanawiają się, jaki prezent sprawi największą radość ukochanej osobie. Czekoladki i kwiaty są przereklamowane i mogą stanowić jedynie dodatek do niespodzianki. Może w tym roku zaszaleć i wybrać się w romantyczną podróż, podczas której niepowtarzalny klimat zapewni zmysłowa bielizna, oczywiście w intensywnym, czerwonym kolorze?
2018-02-07, 11:55

Unikalny komplet bielizny może być doskonałym, walentynkowym podarunkiem zarówno dla niej jak i... dla niego. Panowie na pewno ucieszą się z widoku swojej ukochanej w seksownej bieliźnie. Paniom natomiast taki prezent da poczucie zmysłowości i wyjątkowości.

- Koronkowe komplety bielizny, odpowiednio dobrane i dopasowane to doskonały pomysł na prezent z okazji Dnia Zakochanych. Nie ważne czy para wybiera się na romantyczną kolację, do kina na „Nowe oblicze Greya” czy na mecz lokalnej drużyny piłkarskiej – jeżeli kobieta będzie miała na sobie coś wyjątkowego, ten wieczór na pewno będzie niezapomniany – radzi Edyta Skutnicka, projektantka i właścicielka firmy Axami.

Wśród licznych kolekcji tej marki są również takie, które doskonale sprawdzą się podczas walentynkowego wieczoru. To między innymi linia Oriental Nights. Znajdują się w niej komplety czerwonej bielizny, które są połączeniem klasy i elegancji, a jednocześnie urzekają fasonem. Atrakcyjne są również biustonosze, którym połączenie pasków, delikatnej siateczkowej mikrofibry oraz lekkich koronkowych wstawek nadaje niepowtarzalny charakter.

- Odważnym kobietom polecam seksowne komplety, które więcej odsłaniają niż zakrywają. W takiej bieliźnie kobieta na pewno będzie czarująca i uwodzicielska, mężczyzna nie będzie się mógł oprzeć, a w święto zakochanych, nawet pomyłka w rozmiarze zostanie wybaczona – dodaje Edyta Skutnicka. - Jednak, żeby wszystko wypadło perfekcyjnie, polecam skorzystanie z kalkulatora rozmiarów, który znajduje się na stronie www.axami24.pl.

W walentynkowym zestawie zakupionym w Axami może się znaleźć nie tylko komplet bielizny, ale  pończochy oraz kokieteryjny dodatek, np. dodająca tajemniczości maska na twarz, rękawiczki czy podwiązki. Czasu jest już naprawdę niewiele i to najwyższa pora, by pomyśleć o tym szczególnym dniu i odpowiednio go zaplanować.

Modelka: Daphne Belhadj

Fotograf: Julian Mayen