Sklep TwojaZagroda.pl obchodzi trzecie urodziny. Będą promocje, atrakcje i tort
Oficjalny dealer ciągników Farmtrac i maszyn produkcji Metal-Fach na rynku jest już od trzech lat. Z okazji urodzin przedstawiciele sklepu TwojaZagroda.pl swoim klientom przygotowali wiele atrakcji i niespodzianek.
2018-02-28, 15:28

Impreza urodzinowa będzie trwała przez cały tydzień. W dniach 26.02 – 03.03 na odwiedzających sklep będzie czekało wiele promocji nie tylko w sklepie stacjonarnym, ale również na Fanpage’u sklepu.

- 28 lutego – w dniu urodzin naszego sklepu – każdego klienta poczęstujemy tortem urodzinowym, a przez cały tydzień serwować będziemy darmową kawę, herbatę, gorącą czekoladę i słodkie przekąski. Serdecznie zapraszamy do wspólnego świętowania – mówi Paula Kucharewicz, właścicielka sklepu TwojaZagroda.pl – Dodatkowo planujemy wiele promocji, np. akcję „Czyszczenie magazynów z okazji urodzin”. Wybrane produkty w naszym sklepie dostępne będą aż do 30% taniej. Wprowadzimy też ograniczone czasowo akcje bardzo niskich cen – w konkretnych godzinach niektóre produktów będzie można kupić o 50% taniej.

Oprócz odwiedzenia sklepu stacjonarnego TwojaZagroda.pl warto również śledzić profil sklepu na Facebooku. Podczas urodzinowego tygodnia odbędzie się tam również konkurs urodzinowy z dużą pulą nagród i upominków. Na fanpage’u pojawią się również relacje wideo, bieżące zdjęcia.

- Pierwsze 50 osób, które na Facebooku zameldują się w miejscu TwojaZagroda.pl i będą miały polubiony profil TwojaZagroda.pl otrzymają darmowe gadżety, które od razu będzie można odebrać w sklepie stacjonarnym. Zorganizujemy również konkurs urodzinowy, w którym nagrodzimy wiele osób – mówi Paula Kucharewicz, właścicielka sklepu TwojaZagroda.pl

W ciągu ostatniego roku sklep internetowy TwojaZagroda.pl odniósł liczne sukcesy i zyskał wielu zadowolonych klientów. Jednym z największych osiągnięć było dołączenie do grona oficjalnych dealerów producenta ciągników Farmtrac. Od początku swego istnienia sklep jest również oficjalnym dealerem producenta Metal-Fach. Zarówno w sklepie stacjonarnym, jak i w sklepach internetowych dostępnych jest ponad 10 000 produktów dedykowanych rolnikom i gospodarstwom domowym. Sklep TwojaZagroda.pl gwarantuje kompleksowe usługi, fachowe doradztwo, szeroką gamę maszyn i urządzeń czy możliwość zakupu niezbędnych części zamiennych. Eksperci sklepu dostępni przez 24 godziny na dobę, siedem dni w tygodniu.