Traktor, ciągnik a może cała ferma?
Wielkanoc za pasem, a świąteczny zajączek musi zaopatrzyć się w upominki dla najmłodszych. Może zamiast tradycyjnego i niezdrowego kosza słodyczy w tym roku zrobi on zakupy w sklepie TwojaZagroda.pl? Tam wybór mini maszyn rolniczych, które zadowolą niejednego chłopca jest ogromny. W asortymencie są również atrakcyjne puzzle i zestawy do budowania farm, które na pewno spodobają się dziewczynkom.
2018-03-22, 22:49

W święta Wielkanocne prezenty otrzymują przede wszystkim dzieci. To z myślą o nich przedstawiciele sklepu TwojaZagroda.pl przygotowali specjalną ofertę zabawek. W tym gorącym okresie nie zabraknie również atrakcyjnych promocji.

-  Zapraszamy na zakupy do naszego sklepu i jesteśmy przekonani, że upominki jakie proponujemy zadowolą wszystkie dzieci. Mamy duży wybór markowych zabawek, które charakteryzują się wysoką wytrzymałością, ale przede wszystkim są odwzorowaniem rzeczywistych maszyn – mówi sprzedawca sklepu TwojaZagroda.pl - Zabawki posiadają wiele ruchomych części, dzięki czemu zapewnimy maluchom dobrą zabawę na wiele godzin.

Wśród miniaturowych prototypów wielkich maszyn rolniczych są między innymi: agregaty uprawowe, ciężarówki i podnośniki marki MAN, wywrotki Scania, kombajny, ładowacze, opryskiwacze, przyczepy, prasy belujące, a także podnośniki i beczkowozy strażackie. Każde dziecko w ofercie sklepu TwojaZagroda.pl na pewno znajdzie coś dla siebie.

- Małym rolnikom szczególne polecamy zabawki w postaci ciągników  rolniczych, które są gwarancją świetnej zabawy przez wiele miesięcy.  Posiadamy również zestawy, z których można stworzyć wymarzoną farmę,  puzzle, czy gry planszowe – dodaje sprzedawca sklepu i zapewnia, że  wszystkie produkty są w super niskich cenach.

Co warte podkreślenia, zabawki dostępne w ofercie sklepu TwojaZagroda.pl posiadają  wszystkie wymagane atesty bezpieczeństwa. Zabawki można obejrzeć i  kupić w sklepie stacjonarnym przy ulicy Kresowej 62 w Sokółce lub  zamówić je dzwoniąc pod całodobowy numer telefonu – 533 111 477.

ZAŁĄCZNIKI
dsc_0220.jpg