Sokólski Metal-Fach kolejny raz zaprezentował się na Agro Show w Bednarach
W tym roku Agro Show - Międzynarodowa Wystawa Rolnicza w Bednarach obchodzi swoje 20-lecie. Targi rozpoczęły się 20 września i trwały kolejne cztery dni. Jak co roku na gigantycznej powierzchni - przeszło 120 ha - swoje maszyny i produkty rolnicze zaprezentowało aż 800 wystawców. Wśród tak zacnego grona nie mogło zabraknąć sokólskiego przedsiębiorstwa Metal-Fach, które pochwaliło się swoim najlepszym sprzętem.
2018-09-26, 15:32

Bednary, położone zaledwie 25 kilometrów od Poznania to miejscowość gdzie Polska Izba Gospodarcza Maszyn i Urządzeń Rolniczych,  zorganizowała największe rolnicze, plenerowe targi zarówno w Polsce jak i w Europie. W ich trakcie rolnicy mieli możliwość poznania kompleksowej oferty wszystkich przydatnych im usług.

Było to wydarzenie o zasięgu międzynarodowym. Oprócz polskich maszyn, prezentowane były również urządzenia zagraniczne, które pokazali przedstawiciele aż stu firm i przedsiębiorstw.

21 września odbyły się pierwsze, spektakularne pokazy maszyn rolniczych. W tym roku po raz pierwszy były one przeprowadzone w nowej formule. Na polu pokazowym zostały zaprezentowane maszyny do uproszczonej uprawy roli i siewu. Prezentowane były również rozsiewacze nawozów mineralnych oraz ciągniki i kombajny.

- Bardzo ucieszył nas fakt, że kolejny raz mogliśmy zaprezentować nasz asortyment na tak prestiżowej imprezie. Od wielu lat ciężko pracujemy nad poszerzeniem naszej oferty i wprowadzaniem do niej tylko takich produktów i maszyn, które są gwarancją efektywnej, wydajnej i co najważniejsze oszczędnej pracy w gospodarstwach zarówno w Polsce jak i za granicą – mówi Joanna Jatkowska kierownik marketingu firmy Metal-Fach.

Na targach w Bednarach Metal-Fach pochwalił się między innymi agregatami uprawowymi. Nowością była możliwość umówienia się na testy przed zakupem.  Rozrzutnikami, w tym nowym 18-tonowym  N277 Cerberus oraz N276 Falcon  z wygodnym obniżonym załadunkiem specjalnie dostosowanym do  potrzeb rolników. Oprócz możliwości oglądania urządzeń, klienci mieli szansę na profesjonalne i kompetentne doradztwo techniczne w zakresie odpowiedniego wyboru maszyn i akcesoriów.

ZAŁĄCZNIKI
as-600-x-400.jpg