TooLight – nowa marka w Centrum Handlowym Fasty
TooLight to nowa marka oświetleniowa, która wzbogaciła ofertę firmy Podlasiak. Nowoczesne lampy sufitowe, ścienne oraz kinkiety kupimy w Centrum Handlowym Fasty.
2019-02-20, 15:24

Współczesna forma, loftowy charakter, modny design – tak w skrócie można opisać produkty marki TooLight, która zagościła w CH Fasty. W jej ofercie znajdziemy lampy nawiązujące do popularnych, światowych trendów w urządzaniu wnętrz. Projekty opierają się na połączeniu industrialnych materiałów – metalu oraz szkła, z geometrycznymi kształtami.

– Chcieliśmy zaprezentować naszym klientom nowoczesne, ale też bardzo praktyczne produkty – mówi Tomasz Pietrzycki, kierownik sklepu Podlasiak. – Uważamy, że to właśnie detale nadają aranżacjom charakteru, a dobre oświetlenie jest w stanie podkreślić piękno każdego pomieszczenia.

Lampy TooLight świetnie sprawdzą się zarówno w minimalistycznych wnętrzach, o surowym charakterze, jak i wygodnych domach w skandynawskim stylu. Wiele modeli eksponuje ozdobne żarówki, a uniwersalna kolorystyka, utrzymana w bieli, czerni i miedzi, dopełni nawet bardziej tradycyjne aranżacje.

– Przez lata zbieraliśmy doświadczenie w zakresie wyposażania wnętrz – tłumaczy Tomasz Pietrzycki i dodaje: –TooLight to nasza odpowiedź na potrzeby klientów, którzy pragną tworzyć spójne, wyjątkowe przestrzenie do życia i wypoczynku. Oświetlenie jest ważną częścią każdego projektu i decyduje o jego nastroju oraz funkcjonalności. Cieszymy się, że możemy zaprezentować produkty, które są nie tylko piękne, ale spełniają również tak ważne zadanie.

Centrum Handlowe Fasty to największe centrum wnętrzarskie w północno-wschodniej Polsce. Znajdziemy w nim ponad czterdzieści lokali handlowych i usługowych, w tym sklepy meblowe, salony podłóg, łazienek oraz kuchni. Jednym z nich jest przedsiębiorstwo Podlasiak, właściciel marek Rea, Tutumi, Blue Garden oraz TooLight. Firma działa na rynku od ponad 25 lat i zajmuje się wyposażaniem wnętrz oraz ogrodów. Prowadzi także kilka sklepów internetowych.