Nawet w obliczu Halloween... nie pozostawiamy naszych klientów na pastwę duchów, pająków i innych strachów ? I tak też było w przypadku FIT CAKE, pierwszej w Polsce sieci "niecukierni". Opracowaliśmy tu pierwszą tego typu kampanię w segmencie wege, mającą na celu promocję zdrowych słodyczy dla osób z licznymi nietolerancjami pokarmowymi w "strasznej" wersji. Desery okazały się strzałem w dziesiątkę, a klienci lokali Fit Cake nie musieli tego dnia rezygnować z miłości do słodkości i... strachu
2020-11-02, 15:30
I tak też było w przypadku FIT CAKE, pierwszej w Polsce sieci "niecukierni".

Desery okazały się strzałem w dziesiątkę, a klienci lokali Fit Cake nie musieli tego dnia rezygnować z miłości do słodkości i... strachu <3

Jak podobają się Wam efekty?

Za koncepcję odpowiada Mateusz Roszkowski, zaś sesję zdjęciową wykonał Patryk Dziejma Fotograf.